Naisleijonien paidassa olympialaisten pronssia kertaalleen ja MM-kisojen pronssia kolmesti juhlinut Saija Tarkki, 36, lopettaa komean pelaajauransa lauantaina.

Sekä hyökkääjän että pakin paikan taitavan pelaajan uran viimeiseksi otteluksi jää lauantaina pelattava Naisten Liigan pronssiottelu Kärpät-KalPa. Kaksinkertainen Suomen mestari Tarkki edustaa ensiksi mainittua.

– Pitkän matkan olen kärppäpaidassa kulkenut – mukaan olen saanut ihania ystäviä, rikkaita kokemuksia ja paljon tunteita! oululaisia kaudesta 1997-98 lähtien käytännössä vuosittain edustanut pelaaja kirjoittaa Twitter-tilillään.

– Kaikki on mun sydämessä aina! Kaikki ainutkertainen ja hyväkin loppuu aikanaan!

Saija Tarkki

@SaijaTarkki
❤️❤️ Pitkän matkan olen kärppäpaidassa kulkenut - mukaan olen saanut ihania ystäviä, rikkaita kokemuksia ja paljon tunteita!
Kaikki on mun sydämessä aina!
Lauantaina 16.3. viimeisen kerran pelipaita päälle.
Kaikki ainutkertainen ja hyväkin loppuu aikanaan!
#tunteetpinnassa

Uransa jo lopettanut ex-vahti Tuomas Tarkki on Saija Tarkin aviomies.