Mestiksen runkosarja huipentui perjantaina, eikä ainakaan Heinolassa koettu mitään suurta urheilujuhlan tuntua. Jo ennen iltaa oli selvää, että Peliitat ja KOOVEE joutuvat sarjakarsintoihin. Näin joukkueiden kohtaaminen oli ainakin numeroita tuijottamalla merkityksetön.

Ottelun ja samalla joukkueiden runkosarjakaudet kruunasi uskomaton pupellus, joka jäi pelin selvästi puhutuimmaksi tapaukseksi.

KOOVEEn Jonne Riekko sähläsi pikkumustan omaan rysään, kun hän yritti avata peliä maalivahti Tomi Ristelin selän takaa. Kiekko kuitenkin osui hölmistyneen veskarin varusteisiin, josta se painui omaan maaliin.

Kuten oheisen videon suorituksesta voi päätellä, ei vastaavanlaisia maaleja näe todellakaan usein.

Mestis

@Mestis
Nyt on sitten kauden erikoisin osuma! 😅🙈#Mestis

Kyseiset joukkueet yrittävät uusia sarjapaikkansa karsintaottelupareissa, jossa vastaan asettuvat Suomi-sarjan kaksi parasta.