Ruotsalaissivusto hockeysverige.se on tehnyt listauksen SHL:n kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista.

Suomalaisittain listaus on erittäin mukavaa luettavaa, sillä koko arvostelun ykköseksi on valittu maailmanmestarimaalivahti Jarmo Myllys.

– Hän vietti Luulajassa seitsemän kautta ja vei joukkueen ensimmäiseen ja toistaiseksi ainoaan mestaruuteen vuonna 1996. Paljon kiitoksia Jarmo Myllykselle, joka piti SHL:n runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 36 nollapeliä, sivusto kehuu.

Myllyksen jälkeen kaikkien aikojen kakkoseksi sivusto nostaa Stefan Livin ja kolmanneksi Peter Lindmarkin.

Kymmenen parhaan joukkoon mahtuu myös toinen suomalainen, sillä seitsemännelle sijalle valikoitui nykyisin TPS:ssä työskentelevä Fredrik Norrena. Suomalaismaalivahti edusti Ruotsissa neljää eri seuraa, mutta Linköping HC:n riveissä hän viihtyi kuuden kauden ajan.