Liigan runkosarjaan kuluvalla kaudella jäänyt KalPa tiedotti muun muassa Twitter-tilillään kolmesta jatkosopimuksesta. Arkistokuvassa oleva Joni Ikonen sekä Henri Knuutinen ja Valtteri Parikka jatkavat kuopiolaisleirissä myös tulevaisuudessa.

Nimistä Ikonen on potentiaalisin. Pelaajan pahvi kattaa ensi kauden ja Knuutisen kaksi seuraavaa sesonkia. Parikan lappu pitää sisällään sopimuksen ensi talvesta ja lisäksi siinä on optio kaudesta 2020-21.

Espoolaislähtöinen Ikonen on Montreal Canadiensin kesän 2017 kakkoskierroksen varaus numerolla 58 ja alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti. Hyökkääjä pelasi KalPan sotisovassa talvella vain 13 ottelua suhteellisen tehokkaasti – 5+5=10.

Kolmikon kiinnittäminen miellyttää kuopiolaisjoukkueen leirissä.

– Kaikki kolme jatkosopimusta ovat hyvää jatkumoa joukkueen rungon kasassa pitämiselle. Nämä kaikki pelaajat ovat vielä siinä iässä, että he ovat menossa parhaita kausiaan kohti ja kehittyvät pelaajina koko ajan, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoi.

– Strategiamme on tuottaa sekä kehittää tähdet itse ja Liigan mittakaavassa näillä pelaajilla on potentiaalia ottaa vielä isojakin kehitysaskeleita pelaajina eteenpäin.

SOPIMUSUUTISIA!

Joni Ikonen, Henri Knuutinen ja Valtteri Parikka jatkavat KalPassa ensi kaudella! 👊

✅ Ikonen, vuoden jatkosopimus
✅ Knuutinen, kahden vuoden jatkosopimus
✅ Parikka, vuoden jatkosopimus + optio kaudesta 2020-2021

Lue 👉 bit.ly/Sopimusuutinen…

#KalPa #Liiga

KalPalla ovat jo nyt pullat ensi kautta silmällä pitäen uunissa hyvin. Spengler Cupin hallitsevalla mestarilla on nimittäin jo 23 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Suurin puute on veskariosastolla, sillä nyt ainoastaan Denis Godlalla on soppari tulevasta.