EBEL-liigassa pelaava EHC Linz on tiedottanut isosta joukosta pelaajia, jotka eivät jatka seuran riveissä enää ensi kaudella. Heidän joukossaan on kaksi entistä Liiga-vahvistusta.

Sentteri Corey Locke pelasi TPS:ssä kaudella 2012-13. Hän oli tuolloin yksi liigahistorian hehkutetuimmista ulkomaalaishankinnoista. Locke oli pelannut lukuisia vuosia AHL:ssä hurjilla tehopisteillä pystymättä kuitenkaan murtautumaan NHL:ään. Parhaalla farmikaudellaan hän viimeisteli 76 ottelussa 85 tehopistettä.

Liigassa Locke jäi kuitenkin isoksi pettymykseksi. 37 ottelussa hän viimeisteli ainoastaan 17 tehopistettä. Itävallassa käyrä on ollut niin ikään laskeva. Kahdella aiemmalla kaudella jenkkihyökkääjä ylitti 70 pisteen rajapyykin, mutta tällä kaudella hän summasi 45 tehopistettä.

Toinen EHC Linzin poispotkima Liigasta tuttu pelaaja on Aaron Brocklehurst. Kanadalaispakki pelasi vuosien 2010-12 aikana yhteensä 97 Liiga-ottelua ja iski niissä 43 tehopistettä. Tällä kaudella Brocklehurst iski 28 pistettä EBELin runkosarjassa.

Lue myös: Siirtohuhu: Jokereiden puolustajalupaus ensi kaudeksi Liigaan!