Pelicans-päävalmentaja Ville Niemisen ulostulo joukkueen pudottua lauantaina Liigan pudotuspeleistä on herättänyt runsaasti kehuja.

Ensimmäistä kauttaan Liigassa päävalmentajana toiminut Nieminen ei selitellyt tulosta tai etsinyt syyllisiä, vaan kehui omia pelaajiaan ja korosti ylpeyttään näiden kehityksestä kauden mittaan.

Nykyään kiekkoasiantuntijana Viasat-kanavan lähetyksissä toimiva entinen huippupuolustaja Antti-Jussi Niemi otti kantaa Niemisen lausuntoihin ja vertasi niitä TPS-luotsi Kalle Kaskisen päivää aiempaan ulostuloon, kun turkulaiset olivat pudonneet omassa ottelusarjassaan HPK:ta vastaan.

Kaskinen keskittyi tuolloin muun muassa ehdottamaan sääntömuutoksia ja tuomareille pelikieltoja.

– Aikamoinen ero ulostuloissa Niemisen ja Kaskisen välillä kauden vikan pelin jälkeen. Toinen antaa kunniaa, toinen hakee syitä muualta. Arvostan ensimmäistä enemmän, Niemi kirjoitti Twitter-tilillään.

A-J Niemi

@LeftinKarlsson
Aikamoinen ero ulostuloissa Niemisen ja Kaskisen välillä kauden vikan pelin jälkeen. Toinen on antaa kunniaa, toinen hakee syitä muualta. Arvostan ensimmäistä enemmän. #Liiga

LUE MYÖS: TPS-päävalmentaja höyrysi kamppailun jälkeen – toivoi sääntömuutosta ja tuomareille pelikieltoja: ”Ne on niin kovia tuomioita”

Pelicans-luotsi Ville Nieminen kiteytti häviön jälkeiset tunnelmat tutun värikkäästi: ”Suru on surua ja vi***us on vi*****ta”