Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta on kommentoinut hyökkääjä Antti Saarelan lähtöä yllättäen Facebookissa.

Raumalaisseura menetti huippulupauksensa Tampereelle, sillä Saarela pelaa ensi kaudesta lähtien Ilveksen riveissä (lue lisää). Siirrosta käytiin kiivasta keskustelua keskiviikkona muun muassa Lukko-fanien Facebook-ryhmässä, johon päävalmentaja Virta saapui kertomaan oman mielipiteensä.

– No sekin on mun vika! Onko yhtään h*lvetin asiaa, mikä ei olis mun vika? Tuliko (Arttu) Ilomäki ja (Janne) Keränen tänne sattumalta. Miten nämä Reunaset ja muut jotka teki jatkot tänne?

– Tätä itkua ja parkua vuodesta toiseen, sama ketä valmentaa. Ajatelkaa nyt aivoillanne edes hetken ennen kuin oksennatte. Mitä muutoksia on tehty ja montako pelaajaa saatu ja halunnut jatkon. Kai siellä nyt jokunen tulijakin on jo, Virta kirjoitti.

Lukko-valmentajan kommentit ovat saaneet paljon huomiota ja keskustelua aikaan sosiaalisessa mediassa. Suurin osa ihmettelee hänen käytöstään, mutta osa myös kehuu Virtaa rohkeasta toiminnasta. Kommentti on nyt poistettu Facebook-keskustelusta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Virta kommentoi joukkueeseensa liittyviä asioita Facebookissa.

Matias Strozyk

@MaStrozyk
Seuraa koskevan Facebook-kommentoinnin seuraaminen kuulostaa näin äkkiseltään #Liiga-valmentajalle henkisesti aika raskaalta touhulta. Ja eikös raumalaiseen etikettiin kuuluisi käydä asiat läpi puolin ja toisin pystökaffella?