IL: Rasmus Ristolainen kieltäytyi MM-kisoista – latasi suoraa tekstiä: ”Meni ihan päin h*lvettiä”

Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen paljasti maanantaina Iltalehdelle, että häntä ei nähdä Slovakiassa pelattavassa MM-turnauksessa.

– Olen informoinut Leijonien general manager Jere Lehtistä päätöksestäni. En ole lähdössä mukaan. Tässä päätöksessä ei ole mitään henkilökohtaista ketään kohtaan. On ollut niin raskas kausi täällä NHL:ssä, että en halua jatkaa tätä kautta yhtään. Takki on ihan tyhjä, Ristolainen sanoi Iltalehdelle.

– En olisi uskonut, että näin raskas kausi voi tulla. Ei ole mitään intoa lähteä tämän jälkeen kisoihin. Olen nyt levon tarpeessa, asiat pitää nollata. Sen jälkeen alkaa treeni, suomalaistähti jatkoi.

Ristolaisen NHL-kausi lähenteli suorastaan katastrofia. Paljon kuvaa antaa se, että hän oli koko NHL:n plus-miinus -tilaston viimeisellä sijalla tylyllä lukemallaan -41.

– Tammikuuhun asti pelini oli todella hyvää, sen jälkeen meni ihan päin helvettiä. En ole ollenkaan tyytyväinen. Hyvästä pelivaiheesta on kuukausia aikaa eikä sitä kukaan enää muista. Päällimmäisenä kaudesta jää mieleen iso pettymys. Nyt pitää katsoa positiivisesti kohti seuraavaa kautta, Ristolainen latasi.

Ristolainen odottaa vielä debyyttiään MM-jäillä, vaikka hänen viisi edellistä NHL-kauttaan on päättynyt runkosarjaan.

– Mun kieltäytymisissä ei ole mitään yhtä syytä tai tekijää. Joka kevät päätöksen takana on ollut eri syy. Joskus se on ollut sopimustilanne, joskus kolhut ovat estäneet MM-pelit. Nyt tilanne on tämä, turkulainen tarkensi.

– Tapasin talvella Jukka Jalosen ensimmäisen kerran. Olisi ollut kiva työskennellä hänen kanssaan. Harmittaa, ettei se nyt onnistu.

Kurkkaa tästä Leijonat.comin erikoissivu kevään MM-kisoihin.

LUE MYÖS: Leijonille huippuvahvistus NHL:stä? Lähde: Floridan suomalaistaituri haluaa kutsun MM-kisoihin

LUE MYÖS: Ruotsille tylyjä uutisia – peräti kolme NHL-tähtihyökkääjä kieltäytyi MM-kutsusta!


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)