Venäjän ensimmäinen MM-leiriryhmä on julkaistu.

Venäjän Jääkiekkoliiton tiedotteesta selviää, että joukkueessa on välittömästi mukana monia NHL-apuja. Nimekkäimpiä vahvistuksia ovat esimerkiksi Ilja Kovaltshuk, Jevgeni Dadonov sekä Artem Anisimov.

Joukkueessa on tällä hetkellä mukana vain yksi maalivahti: Liigastakin tuttu Aleksandar Georgijev, joka edustaa nykyisin New York Rangersia.

Venäjän MM-leiriryhmä:

Maalivahdit: Aleksandar Georgijev (New York Rangers).

Puolustajat: Artjom Zub, Dinar Khafizullin, Vladislav Gavrikov (kaikki SKA:sta), Artjom Sergeev (Salavat Julajev Ufa), Ilja Ljubushkin (Lokomotiv Jarolavl), Jegor Jakolev (New Jersey Devils), Ivan Provorov (Philadelphia Flyers).

Hyökkääjät: Ilja Kovaltshuk (Los Angeles Kings), Vladislav Namestnikov (New York Rangers), Artem Anisimov (Chicago Blackhawks), Jevgeni Dadonov (Florida Panthers), Alexander Burmistrov, Alexander Kadeikin, Vladimir Tkachjov (kaikki Salavat Julajev Ufasta), Nikita Gusev, Sergei Plotnikov, Nail Jakupov, Alexander Barabanov (kaikki SKA:sta).