Liigajoukkue Vaasan Sport tiedotti mm. Twitter-tilillään, että se on tehnyt sopimukset kolmen hyökkääjän kanssa. Ex-Ilves Juho Liuksiala, Lukossa pelannut Aaro Vidgren ja Mestiksessä tuhojaan tehnyt Samu Markkula siirtyvät kotkapaitoihin.

Liuksialan ja Vidgrenin sopimukset ovat kaksivuotisia, Mestiksen pistepörssin voittaneen Markkulan pahvi puolestaan yksivuotinen tryoutilla.

Triosta lienee mielenkiintoisin on Hermeksestä tuleva Markkula. Pistepörssin toiseksi sijoittunut JYP-kasvatti viimeisteli kokkolalaisten paidassa 49 koitoksessa sekopäiset tehot 16+47=63, lisäksi kuudessa playoffs-ottelussa syntyi vakuuttavat pinnat 1+5=6.

– Mielenkiintoista nähdä Markkula Liigan vauhdissa ja väännöissä. Hän oli Mestiksessä dominoiva pelaaja, jonka pelitaidot ovat huippuluokkaa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä heitti.

Koko uransa Ilvestä edustanut Liuksiala puolestaan viimeisteli kuluneella kaudella 52 ottelussa tehopisteet 11+7=18, joiden lisäksi kuudessa playoffs-ottelussa syntyi tehot 1+1=2.

Vidgren pelasi kuluneella kaudella lähellä Vaasaa, Raumalla Lukon paidassa täyden runkosarjan tehopisteillä 6+7=13. Pudotuspeleissä hyökkääjä viimeisteli lisäksi yhden osuman.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula hyökkäävät ensi kaudella Sportissa! 🦅❤️

Liuksialan ja Vidgrenin sopimukset ovat kaksivuotisia, Markkulan puolestaan yksivuotinen tryoutilla.

#VaasanSport #Kotkasydämellä #Liiga

vaasansport.fi/fi-fi/article/…
vaasansport.fi

Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula Sportiin!

Sport on tehnyt sopimukset kolmen laitahyökkääjän kanssa.