Vaasan Sport tiedotti mm. nettisivuillaan, että se on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Jared Wilsonin, 24 kanssa. Kotkapaitojen tuorein hankinta on Kanadasta ja pelipaikaltaan puolustaja.

Raamikkaan, lähes kaksimetrisen ja noin 90-kiloisen pelaajan sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020-21.

Wilson pelasi kuluneella kaudella ECHL:ssä 49 kamppailua Wichita Thundersin paidassa tehopistein 1+17=18. Tämän lisäksi hänen tililleen kirjattiin yksi AHL-ottelu Bakersfield Condorsissa, jossa on viilettänyt muuan Jesse Puljujärvi.

Sportissa tiedetään, mitä joukkue Wilsonista saa.

– Wilsonin vahvuudet ovat puolustus- ja alivoimapelissä. Hän on iso, kova ja liikkuu kokoisekseen hyvin. Pakkiosastomme on tämän myötä valmis syksyyn, mutta hyökkäykseen on julkaisematta vielä kaksi pelaajaa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.