TPS nappasi kaksi huippuvahvistusta ensi kaudeksi. Turkulaisseura on tehnyt kahden vuoden sopimukset Topi Nättisen ja Tony Sundin kanssa.

Nättinen on pelannut kaksi edellistä kautta SaiPassa. Parhaalla kaudellaan hän nakutti 42 tehopistettä.

– Topilla on hyvät hyökkäyspään taidot ja hän on osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta Liigassa. Erinomainen lisä on myös se, että hän on käyttökelpoinen pelaaja niin keskushyökkääjän kuin laitahyökkääjänkin roolissa, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran kotisivuilla.

Puolustaja Sund murtautui tällä kaudella Liigan eliittiin. Sportissa pelannut pakki iski runkosarjassa 35 tehopistettä. Tällä hetkellä hän pelaa Leijonien MM-leiriryhmän mukana.

– Tony otti kuluvalla kaudella ison stepin eteenpäin ja pelasi hienon kauden. Hän on isokokoinen, hyvä luistelija ja erinomaisen ”pelipään” omaava pelaaja. Tulee olemaan tärkeä osa puolustustamme ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Turkuun, analysoi Niittymäki.

Lue myös: Kovia kaappauksia! Liiga-seura pitkiin sopimuksiin kolmen huippujuniorin kanssa