OHL-joukkue Sudbury Wolvesissa pikkumustia torjuneen Ukko-Pekka Luukkosen seurajoukkuekausi jatkuu sittenkin, vaikka tie kyseisessä junorisarjassa tyssäsi aiemmin viikolla. Suomalainen on kutsuttu AHL:ään, ja nyt NHL-unelma on lähempänä kuin koskaan. Farmista kun on lähtökohtaisesti otollisin tie taalajäille.

Päättyvänä talvena toisaiseksi vain OHL:ssä torjuneen alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestarin nostosta tiedotti Buffalo Sabresin farmiseura Rochester Americans muun muassa Twitter-tilillään. Joukkue pelasi viime yönä, mutta Sabresin juhannuksen 2017 kakkosvaraus Luukkonen ei ollut vielä mukana.

x-Rochester Americans

@AmerksHockey
NEWS | The #Amerks have signed goaltender Ukko-Pekka Luukkonen (@ukkopekkaluukko ) to an Amateur Tryout contract.

📝: amerks.co/PyRxuF

Luukkonen pelaa rapakon takana ensimmäistä kauttaan. Pikkumustat tarttuivat Sudburyssä 92,0 prosentin varmuudella, pudotuspeleissä sama tilasto näytti lukemaa 90,6.

LUE AAMUN POHJOISAMERIKKALAISISTA JUTUISTA MYÖS:

Patrik Laine loistaa NHL:n pudotuspeleissä – kausi päättymässä karmealla tavalla?

Eikä! NHL:n supertähti epäonnistui taas ja turhautui täysin – telomisen kohteena suomalaispelaaja