TPS:n tulevan kauden joukkueen rakentaminen otti maanantaina ison harppauksen eteenpäin Liigan puolivälieriin tällä kaudella selvinneiden turkulaisten uutisoitua peräti neljästä jatkosopimuksesta.

Aurajoen kupeessa jatkavat ensi kaudella hyökkääjistä Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajista Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

TPS:n omiin kasvatteihin lukeutuvat Pajuniemi ja Kaskinen solmivat seuran kanssa kaksivuotisen jatkon. Myös kesken kauden 2017-18 Turkuun Mikkelin Jukureista siirtyneen Budishin tuore pahvi on kestoltaan kaksivuotinen. Mies oli tällä kaudella joukkueensa neljänneksi tehokkain pistemies (20+18=38).

34-vuotias, 13 NHL-otteluakin urallaan pelannut Piskula puolestaan jatkaa seurassa yksivuotisella sopimuksella. Viime kesänä seuraan naarattu jenkkipuolustaja toimi päättyneellä kaudella TPS:n varakapteenina.