Mestis-seura kiinnitti suomalaisen NHL-tähden isoveljen!

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Vakuuttavan tulokaskauden NHL-seura Montreal Canadiensin riveissä pelanneen Jesperi Kotkaniemen vanhempi veli, maalivahti Kasperi Kotkaniemi vaihtaa Porin Ässistä sarjaporrasta alemmas Mestikseen.

Ässiä junioritasolla edustanut 175-senttinen maalivahti debytoi tällä kaudella myös porilaisten Liiga-joukkueessa, jossa tilille kertyi kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 89,5. A-nuorten SM-liigassa miehelle kertyi 26 ottelua.

– Hyvillä fiiliksillä tottakai tulen Joensuuhun. Tuttu päävalmentaja Joni Petrell vaikutti päätökseeni tehdä sopimus Jokipoikiin. Tavoitteena on tehdä läpimurto miesten peleihin ja auttaa joukkuetta menestymään. Voittopelien jälkeen kotiyleisöllekin on ehkä jotain kivaa luvassa, Kotkaniemi paljastaa Jokipoikien verkkosivuilla.

Tällä kaudella Mestiksen runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut, mutta pudotuspelien avauskierroksella Imatran Ketterän käsittelyssä voitoin 4-1 kesälomille lähetetty joensuulaisseura on solminut sopimuksen myös Hermeksessä päättyneellä kaudella tehot 15+15=30 iskeneen 23-vuotiaan hyökkääjä Saku Kivisen kanssa.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!