Sveitsin kovatasoinen pääsarja NLA on edennyt siihen vaiheeseen, että mukana on enää kaksi joukkuetta. Loppuottelijoista Bern on enää voiton päässä mestaruudesta, kun se on lyönyt finaalisarjassa Zugin kolmesti.

Näiden joukkueiden pelaajat miehittävät myös pudotuspelien pistepörssin kärkipaikkoja. Neljän parhaan joukkoon on yltänyt myös yksi suomalainen – ei Harri Pesonen eikä Toni Rajala, vaan Santeri Alatalo.

Kotimaan Liigassa kausina 2008-13 lähinnä peruspakiksi muovautunut pelaaja on pörssinelonen huimalla saldolla 0+11=11. Kuluva kausi on ollut Zugia edustavalle Alatalolle läpimurto, kun jo runkosarjassa hän takoi tehot 9+14=23.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Liigan 110 runkosarjapelissä pakki viimeisteli aikanaan tehot 5+14=19 – lisäksi vyölle kertyi kolme playoff-matsia pisteittä. Nyt tuo 19 pinnaa meni rikki siis yhden runkosarjakauden aikana Sveitsissä, jonka pääsarja on tasoltaan lähellä Liigaa.