© Kuva: Juha Tamminen

HPK – Kärpät | Korotetut kertoimet Liigan finaaliin!

Tiistai-iltana on HPK:n vuoro isännöidä Liiga-finaaleja. Peliyhtiö Nordicbetin tarjouksen ansiosta pääset lyömään joko HPK:n tai Kärppien voittoa korotetulla kertoimella toiseen Liiga-finaaliin.

HPK lähtee kotiotteluunsa pienenä ennakkosuosikkina. Normaalisti Nordicbet tarjoaa HPK:n voitosta kertoimen 2,55. Nyt korotetun kertoimen ansiosta voit valita hämeenlinnalaiset lapulle kertoimella 3,10. Esimerkiksi 20€ panoksella tämä tietäisi 62€ voittoa.

Ensimmäisen ottelun voittaneen Kärppien kerroin on tavallisesti tähän peliin 2,60. Kerroinboostin ansiosta saat valita nyt vierasjoukkueen lapulle kertoimella 3,00. 20€ panoksella tämä tietäisi sitä vastoin 60€ voittoa.

Lunasta kerroinboosti näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili tai kirjaudu sisään. Valitse sen jälkeen toinen joukkueista.
3. Lyö haluamaasi joukkuetta singlevetona 1-20€ panoksella. Kaikki mahdolliset voitot maksetaan oikeana rahana.

Lähtökohdat 2. finaaliin tasaiset – HPK:n pakko voittaa?

HPK on pelannut todella vahvasti kotonaan, sillä edellistä hämeenlinnalaisten tappiota kotona saa hakemalla hakea. Tappara ei onnistunut voittamaan otteluakaan HPK:n kotona eikä myöskään TPS. Jos Kärpät haluaa napata voiton, on sen todella päästävä parhaimpaansa.

Kärpät ei ole esittänyt playoffseissa pelillisesti ehkä vielä parastaan. HIFK oli välieräsarjassa ajottain ainakin kuskin paikalla. Pelillisesti HPK oli myös hyvä 1. finaalisssa, mutta Kärppien rutiini- ja taitotaso riittää kääntämään tiukat pelit edukseen.

HPK:n olisi syytä voittaa tiistaina. 0-2-tappiosemassa lähtö Ouluun voisi olla turhan vaikea paikka, kun miettii sarjan kääntämistä. Näistä lähtökohdista veikattakoon kuitenkin, että HPK hoitaa pelin tiistaina kotiin.

K18 & pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi