Järjettömät murskajaiset! Suomi takoo vastustajaansa kanveesiin – kaksinumeroiset loppulukemat?

© Kuva: Leijonat.fi
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Suomen alle 18-vuotiaiden MM-joukkueen pelit jatkuvat puolivälierissä Yhdysvaltoja vastaan, ellei tapahdu historiallista sulamista.

Pikkuleijonat johtaa nimittäin Sveitsiä kahden erän jälkeen peräti numeroin 8-0. Suurimpia pisterohmuja ovat tähän mennessä olleet Kasper SimontaivalLeevi Aaltonen sekä Veeti Miettinen, joista jokaisella on kasassa tehopisteet 1+2.

Mikäli Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, kohtaa se seuraavaksi toisen lohkon ykkösen Yhdysvallat. Sveitsin matka jatkuu puolestaan putoamiskarsintaan, jossa se saa vastaansa toisen lohkon jumbojoukkueen Slovakian.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!