Mikko Rantasen Colorado Avalanchen toisen kierroksen vastus selvisi käsittämättömän trillerin päätteeksi!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

San Jose Sharks ja Vegas Golden Knights ratkaisivat jatkopaikan NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelisarjansa seiskapelissä pitkän kaavan kautta.

Ottelusta muodostui lopulta uskomaton trilleri, kun kolmannen erän alussa jo kolmen maalin johtoon karanneen vierasjoukkue Vegasin Cody Eakin hölmöili itselleen suihkukomennuksen Sharks-tähti Joe Pavelskin telomisesta, joskin myös itse rangaistuksen kovuudesta voidaan olla montaa mieltä.

Sharks iski seuranneen viiden minuutin ylivoimansa aikana kiekon neljästi vieraiden verkkoon nousten ottelussa 4-3-johtoon. Vegas ei tuosta hätkähtänyt vaan tasoitti pelin 47 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Jonathan Marschessaultin iskettyä kiekon Sharks-maaliin.

Kotijoukkueen juhlat käynnistyivät kuitenkin pari minuuttia ennen ensimmäisen jatkoerän päätöstä Barclay Goodrown kiepautettua kiekon Vegasin maaliin vieden Sharksit 5-4-voiton turvin jatkoon voitoin 4-3.

Ottelusarjan kolme viimeistä kohtaamista nimiinsä vienyt Sharks kohtaa toisella pudotuspelikierroksella Mikko Rantasen tähdittämän Colorado Avalanchen, joka pudotti jo aiemmin lännen kärkijoukkue Calgary Flamesin jatkosta voitoin 4-2.

Katso ottelun ratkaisumaali alta löytyvältä videolta:

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!