Jääkiekon MM-kilpailut näkyvät tänäkin keväänä tuttuun tapaan MTV3-kanavalla sekä C Morella.

MM-otteluita selostavat jo entuudestaan tutut nimet, sillä Leijonien pelien pääselostajana toimii C Moren puolella Antero Mertaranta. Ilmaiskanavalla Suomen otteluita selostaa puolestaan Mika Saukkonen.

Muita MM-otteluiden selostajia ovat Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen sekä Mikko Mannonen.

Asiantuntijoina C Moren MM-lähetyksissä toimivat Karri Kivi, Tero Lehterä, Ville Nieminen, Olli Jokinen sekä Tuomo Ruutu.

Leijonien pelit ja ratkaisuottelut MTV3:lla

MTV3-kanava elää vahvasti mukana MM-kisoissa. Maikkarilla nähdään 12 suoraa ottelua: kaikki Leijonien alkulohkon kamppailut, yksi puolivälierä, välierät ja mitaliottelut. Ruotsinkielinen selostus MTV3-kanavan otteluissa toteutetaan yhteistyössä Hufvudstadsbladetin kanssa – selostuksista vastaa Niclas Lönnqvist.

Kisat lähtevät räjähtäen käyntiin, kun Leijonat kohtaa heti avausottelussaan 10. toukokuuta aina ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Kanadan.