Liigajoukkue TPS:ää talvella edustaneen pakki Brandon Gormleyn (kuva joulukuulta 2015) talvi oli sanalla sanoen erikoinen. Rapakon takana taalajäillä 58 ottelua pelannut pakki tuli Turkuun NHL-vahvistuksen statuksella, mutta kausi ei lähtenyt oikein kunnolla liitoon missään vaiheessa.

Turkulaisjoukkueen 24 koitokseen tehot 2+6=8 tehnyt puolustaja sai kenkää TPS:stä ja hänen tiensä vei länsinaapuriin Ruotsiin. Siellä Gormley edusti Frölundaa yhteensä 32 mittelössä, joissa tehoja kertyi vuoden ensimmäisen puoliskon aikana komeasti 4+10=14.

Koska TPS:n kausi loppui Liigassa jo puolivälieriin, mutta Frölunda vei lopulta SHL:n mestaruuden, osoittautuivat potkut lopulta pelaajan onneksi. Gormley pääsi juhlimaan kaiken kukkuraksi myös CHL:n mestaruutta.

Kanadalaispakki on silloisen Phoenix Coyotesin kesän 2010 ykköskierroksen 13. varaus.