USAn tähtilauma säntää maanantaina Slovakian MM-kisojen herkkupalassa Leijonien kimppuun. Yhdysvaltojen yksi mielenkiintoisimmista nimistä on juhannuksena käytävän NHL:n varaustilaisuuden suosikkinimi Jack Hughes.

Hän on kinkereissä edelleen pisteittä. Pahin kilpakumppani Kaapo Kakko on ottanut niskalenkin. Suomalaissensaatio painoi viikonlopun kahdessa pelissä tehot 5+0=5.

Hughes hyökkää myös Leijonia vastaan Clayton Kellerin ja James van Riemsdykin kanssa, maan Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan. Luulisi, että suurlupaus alkaisi hiljalleen saamaan tulosta aikaan ihan vaan vaikka sen vuoksi, että hänen laiturinsa ovat maailmanluokan tähtiä. Ja niin on kyllä Hugheskin lähivuosina.

Juhannuksen 2016 seiskavaraus Keller on viilettänyt surkean Arizona Coyotesin sotisovassa 167 NHL-ottelussa tehoin 37+77=114. Van Riemsdyk puolestaan on taalajäillä kokeneempi kehäkettu.

Viime kaudeksi Philadelphia Flyersiin palannut hyökkääjä on viilettänyt urallaan 675 NHL-pelissä tehoin 228+213=441. Lisäksi vyöllä on 59 pudotuspeliottelua lukemin 18+11=29.

Hughesilla on kaikki mahdollisuudet tehdä rumaa jälkeä.

LUE MYÖS: Hörps! Leijonat-maalivahdin MM-debyytti käynnistyi painajaismaisesti – fanit tulistuivat: ”Tuuppa h*lvettiin sieltä”