Todella törkeä temppu! MTV: Kiekkofanit saivat porttikiellon MM-areenalle – ”Olemme pahoillamme”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Slovakian ja Kanadan välisestä MM-ottelusta ei maanantaina puuttunut tapahtumia. Kanada voitti ottelun 6-5, kun voittomaali syntyi vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria.

Voittomaali ei ollut luonnollisestikaan slovakialaisyleisön mieleen, etenkään, kun osumaa edelsi kotiyleisön mielestä rike, josta Kanadan olisi pitänyt saada rangaistus.

Ottelun päätyttyä jäälle alkoi lentää vaarallisesti kolikoita sekä pulloja. Tämän lisäksi useat ihmiset buuasivat Kanadan kansallishymnin aikana.

Nyt Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedottaa, että tavaroiden heittäjät on tunnistettu ja heille on annettu porttikielto MM-areenalle. Myös Slovakian kisaorganisaatio pahoittelee kaikkea tapahtunutta.

– Olemme todella pahoillamme siitä, mitä ottelun lopussa tapahtui. Lähetimme virallisen pahoittelun Kanadan joukkueelle ja kerroimme, miten pahoillamme olemme. He vastasivat hyvin nopeasti ja hyväksyivät pahoittelumme. He sanoivat ymmärtävänsä, että fanit voivat reagoida näin isoon pettymykseen. He olivat kiitollisia, että otimme heihin yhteyttä, kisaorganisaation viestintäpäällikkö Michaela Grendelová kertoi MTV Urheilulle.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?