KOSICE. Kaapo Kakko oli jälleen valtavassa roolissa, kun Suomi kukisti torstai-illan MM-kamppailussa Tanskan maalein 3-1.

Vasta 18-vuotias nuorukainen tehtaili tällä kertaa tehopisteet 1+1. Kakon maali oli harvinaisen komeaa katseltavaa: suomalaishyökkääjä polkaisi itsensä vauhtiin puolen kentän takaa, ohitti kaksi puolustajaa ja maalivahdin, jonka jälkeen hän sujautti kiekon tyhjään maaliin.

Kakko on iskenyt neljään otteluun nyt komeat kuusi osumaa.

– Tiedostin, että hän (maalivahti) tulee vastaan ja silloin ei kannata lähteä laukomaan, että se on aika helppo torjua. Kokeilin sitten jotain tuollaista, Kakko kertasi vaatimattomana osumaansa Leijonat.comille.

Myös yleisö syttyi Leijonien hyökkääjän suorituksesta. Niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin katsojat huusivat MM-areenalla Kakon nimeä.

– Tosi hieno homma. Ei tuohon oikein muuta voi sanoa, Kakko totesi.

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo