Mestiksessä pelaava iisalmelainen IPK tiedotti nettisivuillaan, että se on solminut viisi uutta pelaajasopimusta tulevana syksynä alkavalle uudelle kaudelle. Yksi uusi pelaaja joukkueessa on liigataustainen pakki Ville Järvinen (arkistokuvassa).

Järvisen tavoin joukkueeseen kuuluvat tuoreilla vuoden sopimuksilla lisäksi hyökkääjä Juuso Nevalainen sekä puolustajat Janne Koponen, Valtteri Määttä ja Rene Kojonkoski.

– Saimme kertaheitolla puolustukseen kokoa ja näköä! Villestä saamme alakerran liiderin, jolla on kokemusta myös Liigan puolelta, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti viitaten Järviseen.

– Jämäkän puolustamisen lisäksi mieheltä voidaan odottaa myös erittäin laadukasta kiekollista pelaamista. Isoksi mieheksi hän liikkuu jäällä erittäin hyvin.

Liigassa pudotuspelit huomioiden yhteensä 96 kamppailua tehoin 2+10=12 (-19) pelannut Järvinen on IPK:n tiedotteen mukaan raamikas, 196 senttiä pitkä ja 95 kiloa painava järkäle.

Siirto on ehkä siinä mielessä yllättävä, että Järvisellä voisi juurikin koonsa puolesta olla käyttöä Liigassa. Toisaalta menneellä kaudella hän pelasi Mestistä ja Nuorten SM-liigaa, eivätkä ovet pääsarjaan ole auenneet sitten talven 2017-18. Silloin kivitalon kokoinen pelaaja edusti KooKoota.

Iisalmelaispoppoo sijoittui Mestiksessä viime kaudella yhdeksänneksi. Se jäi yhden vaivaisen pisteen päähän puolivälieräpaikasta.