Suomi – Iso-Britannia: näistä pelaajista puhutaan huomenna töissä!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat ovat monelle kiekkofanille kauden parasta aikaa. Juuri nyt Suomessa ei ole yhtäkään pukkaria, taukohuonetta tai tupakkanurkkausta, jossa ei perattaisi Leijonien urakkaa MM-kisoissa.

Leijonat.com nostaa jokaisesta Suomen ottelusta esiin kolme pelaajaa, jotka nousivat ottelun hahmoiksi joko hyvässä tai pahassa.

Veli-Matti Savinainen

Veli-Matti Savinaisen maalinteon tuska jatkuu edelleen. Useista maalipaikoista huolimatta voimahyökkääjä ei saanut kertaakaan kiekkoa sisään. Ensimmäinen maali auttaisi saamaan apinan pois selästä. Savinainen nappasi sentään kaksi syöttöpistettä, mutta reaktioista hukattujen maalipaikkojen jälkeen ne eivät liiemmin lohduttaneet.

Tuomio: Apinanraivolla vain maalillle, niin kyllä se onnistuminen vielä tulee.

Ben Bowns

Brittien maalivahti Ben Bowns pysäytti 40 kiekkoa ja päästi vain neljä laukausta selkänsä taakse. Osittain oli kyse suomalaisten surkeasta viimeistelystä, osittain brittien uhrautuvasta puolustamisesta, mutta Bownsilta ei voi ottaa mitään pois. Brittivahti on kisojen suurin yksittäinen yllättäjä.

Tuomio: Ensi kaudella paremmat kiekkoliigat kutsuvat?

Mikko Lehtonen

Mikko Lehtonen on ollut MM-kisoissa selvästi Leijonien puolustuksen ykköstähti. Sulavasti liikkuva pakki haastaa mielellään ja tästä todistuksena oli Suomen viides maali, jossa Lehtonen oli noussut hyökkäyksen kärkeen.

Tuomio: Suomen hyökkääjät saisivat ottaa mallia!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004