Liiga-seura vahvistuu maajoukkuehyökkääjällä Ruotsista: ”Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo on tehnyt kahden vuoden sopimuksen unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallón kanssa. Hän siirtyy Kouvolaan SHL-seura Timråsta. Hän iski menneellä kaudella 52 otteluun tehot 9+9.

22-vuotias on myös tuttu kasvo Unkarin maajoukkueesta. Hän on pelannut kolmena viime vuonna MM-kisojen ykkösdivarissa. Vuonna 2016 Galló pääsi mukaan MM-kisojen A-sarjaan ja kirjasi seitsemässä ottelussa tehot 1+1.

– Galló on vielä nuori, mutta silti jo varsin kokenut pelaaja. Hänellä on hyvä ansioluettelo Ruotsin kovista sarjoista ja myös paljon kansainvälisiä pelejä, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Vilmos heittäytyy hienosti pelille ja tekee hurjan työmäärän joukkueensa eteen joka ilta. Siitä ei voi olla pitämättä. Hänellä on suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien.

Lue myös: Tshekin MM-joukkueen pistetykki palkittiin NHL-sopimuksella: ”Todella nopeat kädet ja hyvä laukaus”

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!