Tappara julkisti tuoreet tähtihankintansa – mukana Liigassa loistanut MM-kisahyökkääjä sekä HPK:n tuore mestarivahti!

© Kuva: Ilari Isotalo

Tampereen Tappara järjesti maanantaina Ratinan kauppakeskuksessa tiedotustilaisuuden, jossa seura julkistaa tulevan kauden joukkueensa rungon.

Ensimmäisenä uutena nimenä julkistettiin hyökkääjä Olavi Vauhkonen. 30-vuotias voimalaituri pelasi päättyneellä kaudella Vaasan Sportissa, jossa mies kasasi 56 pelissä tehot 17+27=44. Vauhkonen tuore Tappara-sopimus on 2-vuotinen.

Toisena nimenä julkistettiin HPK:n päättyneellä Liiga-kaudella Suomen mestariksi torjuneen maalivahti Emil Larmin tuore 2-vuotinen sopimus.

Kolmas uusi nimi on ruotsalaispuolustaja Alexander Ytterell. 27-vuotias Ytterell on kiekkoillut kaksi viimeistä kautta SHL-seura HV-71:ssä. Päättyneellä kaudella 182-senttinen puolustaja kirjasi 43 runkosarjaottelussa tehot 2+8. Ruotsalaisen sopimus on yksivuotinen.

Neljäntenä uutena nimenä julkistettiin Ranskan paidassa MM-kisoja tahkoavan hyökkääjä Charles Bertrandin nimi. Pitkään Liiga-kaukaloita jo takavuosina tahkonnut ja maalipörssinkin kertaalleen voittanut 28-vuotias Bertrand edusti päättyneellä kaudella KHL-seura Sibir Novosibirskiä sekä Sveitsin liigan HC Fribourg-Gottéronia. Kahden vuoden sopimuksen solminut Bertrand on iskenyt toistaiseksi kuudessa MM-kisaottelussa tehot 1+2.

Viidentenä nimenä Tappara julkisti superlupaavan Kasper Simontaipaleen Liiga-sopimuksen. Vasta 17-vuotias hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella LeKin Mestis-joukkueen lisäksi Tapparan A-junioreissa. Laitahyökkääjä edusti Suomea myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa iskien viiteen otteluun tehot 1+3. Nuorukaisen sopimus on 2-vuotinen.

Seuraavana nimenä Tappara julkisti SaiPaa päättyneellä kaudella edustaneen sentteri Tyler Morleyn sopimuksen. 27-vuotias kanukki iski päättyneellä kaudella lappeenrantalaisille 57 ottelussa tehot 17+24=41.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!