NHL-seura Toronto Maple Leafsilla on edessään vaikea valintoja. Seuran palkkakatto ei riitä millään kaikkien nuorien kykyjensä pitämiseen. Joku pitää kaupata alta pois.

Arvostettu sisäpiirin kiekkotoimittaja Bob McKenzie kävi Toronton tilannetta tarkemmin läpi Insider Trading ohjelmassa.

– Kaverit, jotka herättävät tällä hetkellä eniten toimintaa ovat: Kasperi Kapanen, Nazem Kadri ja Connor Brown. Mikä tahansa ja kaikki koskemattomia pelaajia lukuunottamatta ovat kaupan, McKenzie paljasti.

Kapanen on tällä hetkellä vailla sopimusta. Useamman asiantuntijan mukaan hän tulisi saamaan neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaisen pahvin. Tähän Torontolla ei ole tällä hetkellä varaa.

– Heillä on ainoastaan neljä koskematonta pelaajaa Toronto Maple Leafsissa: John Tavares, Auston Mathews, Morgan Rielly ja mikäli hän tekee jatkosopimuksen Mitch Marner. Kaksi pelaajaa epätodennäköisten kauppojen kategoriasta ovat William Nylander ja maalivahti Frederik Andersen.

Kapanen pelasi Leijonien mukana MM-kisoissa keväällä 2018. Hän tykitti kahdeksaan otteluun kolme maalia. Kasperi Kapanen on Leijonat-legenda Sami Kapasen poika.