Aiemmin keväällä jääkiekon Suomen mestaruuden sensaatiomaisesti voittanut HPK latasi Twitter-tililleen maanantaiaamuna varsin tunteikkaan, ja joukkueen faneja mahdollisesti kirpaisevan twiitin.

Joukkue aloittaa valmistautumisen uuteen kauteen ilman useampaan mestaruuden avainpelaajaa.

Arki alkaa tänään. Kiitos vielä upeista HPK-kausista ja kevään hurmoksesta Emil, Jesper, Jan, Niclas, Markus, Otto, Filip, Janne & Janne, Robert ja Teemu!! 🧡 Tsemppiä jatkoon! 💪

Ja te muut upeat, tervetuloa arkeen, treenit alkavat klo 9.00! 👊👊 #HPK #MUNHPK #Liiga

– Arki alkaa tänään. Kiitos vielä upeista HPK-kausista ja kevään hurmoksesta Emil (Larmi), Jesper (Lindgren), (kuvassa oleva) Jan (Brejcak), Niclas (Almari), Markus (Niemeläinen), Otto (Paajanen), Filip (Riska), Janne (Tavi) & Janne (Lahti), Robert (Leino) ja Teemu (Turunen)!!

Mainituista pelaajista suurimman osan lähtö oli tiedossa, mutta esimerkiksi Brejcakin tai Tavin lähteminen ei ollut vielä valunut otsikoihin.

Slovakialaispakki oli kenties pettymys, kun hän iski yhteensä kauden 43 ottelussa tehot 0+4=4. Mahdollisen pettymyksen todeksi osoitti tehotilasto, joka jäi kaikkiaan 11 pinnaa pakkaselle.

Kesken talven Jukureista tullut Tavi ei onnistunut iskemään runkosarjassa Kerhon paidassa pinnaakaan, mutta 18 pudotuspeliottelua sujuivat varsin tehokkaasti: 6+1=7.

– Ja te muut upeat, tervetuloa arkeen, treenit alkavat klo 9.00! Kerhon twiitti jatkui.

LUE MYÖS: Leijonakonkari sopimukseen liigaseuran kanssa – voittanut MM-kultaa!

Liiga-tähti käytti ulkomaanoptionsa – SK: Siirtyy Ruotsin pääsarjaan!

Huima kaappaus! Kärpät värväsi toisen liigaseuran maajoukkuepuolustajan

Uusi osoite selvisi nopeasti – KalPan tähtisentteri jättää Liigan