Winnipeg Jets menetti tiistaina yhden sentterin, kun Kevin Hayes siirtyy ensi kaudeksi Philadelphia Flyersin riveihin.

Tällä hetkellä Jets etsiikin kuumeisesti siirtomarkkinoilta uutta keskushyökkääjää. Winnipeg Sunin mukaan yksi potentiaalinen ratkaisu voisi olla Toronto Maple Leafsin Nazem Kadri. 28-vuotias kanadalainen voisi olla saatavilla, mikäli vaihdossa toiseen suuntaan liikahtaisi Jacob Trouba, joka ei ole tiettävästi kiinnostunut jatkamaan uraansa Jetsissä. Toinen vaihtoehto olisi hyökkääjälupaus Jack Roslovic.

Melkoisena ”rottana” tunnetusta Kadrista voisi olla Jetsille paljonkin iloa, sillä törkytempuistaan huolimatta kyseessä on kovan luokan pelimies. Kanadalainen on tykittänyt NHL:ssä kahdella peräkkäisellä kaudella (2016-18) 32 maalia. Tällä kaudella maaliverkko venyi puolestaan 16 kertaa, kun hän toimi Maple Leafsissa lähinnä kolmossentterin roolissa.