Sanoma Gamesilta hieno ele: lahjoittaa suuren rahasumman suomalaiselle naiskiekkoilulle!

© Kuva: Leijonat.fi

Naiskiekkoilu on Suomessa kovassa nosteessa onnistuneiden kotikisojen ansiosta. Naisleijonat nousivat sensaatiomaisesti hopealle, ja maailmanmestaruuskin oli ainoastaan yhden hylätyn maalin päässä.

Sanoma Games pyöritti kisojen aikana ensimmäistä kertaa Naisleijonapörssiä, joka on turnauksen ajan kestätä valmentajapeli. Nyt yhtiä lahjoittaa pelistä saamansa tuotot, 11 000 euroa suomalaiselle naiskiekkoilulle.

– Naisleijonapörssi oli valmentajapeli, siksi luonteva paikka käyttää pelistä tullut tuotto on valmentajapalkkaus sekä valmennuskoulutus. Päätoimisten valmentajien kautta kehitämme Naisten Liigan ja kotimaassa pelaavien Naisleijonien olosuhteita yhä paremmiksi, Suomen Jääkiekkoliiton tyttökiekon kehittäjä Tuula Puputti kommentoi.

» MM-kisojen otteluohjelma, Suomen joukkue ja tuoreet uutiset löytyvät erikoisivuiltamme!