NHL:n varaustilaisuuden avauskierroksen varauksiksi arvioiduista pelaajista peräti kahdeksan jäi lopulta ilman varausta draftin ensimmäsenä päivänä.

Viidentoista draft-ekspertin listoista koostetun rankingin korkeimmalle rankattu ilman varausta 1. kierroksella jäänyt pelaaja on sijalle 16 povattu Arthur Kalijev, joka oli junnuseuransa Hamilton Bulldogsin tehokkain maalitykki päättyneellä kaudella.

Muita lupaavimpina pidettyjä, edelleen vapaita pelimiehiä ovat sijalle 19 rankattu Raphael Lavoie, 21. sijalta löytyvä Bobby Brink, 25. sijaa hallussaan pitävä Nils Höglander, 27. sijan Matt Robertson, 28. sijan Pavel Dorofejev, 29. sijalta Nick Robertson sekä 31. sijalle arvioitu Brett Leasson.

Suomalaisista Patrik Puistola löytyy sijalta 41 ja Anttoni Honka sijalta 48. Mikko Kokkonen on rankattu heti Hongan perään sijalle 49. Suomalaisittain kakkoskierrokselta onkin jälleen odotettavissa useampaa varausta.

LUE MYÖS: Kolme suomalaispelaajaa kiinnitettiin NHL-varaustilaisuuden avauskierroksella – tässä kaikki 31 varausta!

LUE MYÖS: NHL:ään varattu Ville Heinola iloinen uudesta seurastaan: ”Olen aina ihaillut Patrik Lainetta”

LUE MYÖS: New York Rangers -pomot kehuvat kilpaa Kaapo Kakkoa: ”Tuskin maltan odottaa, että fanit näkevät…”

LUE MYÖS: Kaapo Kakko valittiin NHL:n varaustilaisuuden kakkosvuorolla – superlupaus suuntaa New York Rangersiin!