Winnipeg Jetsin Patrik Laine viettää parhaillaan kesää Suomessa, samalla kun hänen NHL-sopimuksensa on katkolla.

Nuoren suomalaistähden kausi jäi kuluneella kaudella edellistä lyhyemmäksi, kun Stanley Cup -voittoon saakka marssinut St. Louis Blues pudotti Jetsin jatkosta jo ensimmäisellä kierroksella.

Viime aikoina Laine onkin keskittynyt harjoitteluun ja hän on jo tässä vaiheessa kesää kovassa kunnossa. Suomalaishyökkääjä harjoittelee kahdesti päivästä kuutena päivänä viikossa.

– Olen jo nyt paremmassa kunnossa kuin viime kesän lopussa. Kunto- ja voimatasot ovat hyvät, ja vielä on pitkä kesä aikaa parantaa. Hyvältä näyttää, Laine vakuuttaa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Laine joutui arvostelijoiden kohteeksi

Jetsin suomalaistähti pelasi kuluneella kaudella maalien valossa heikommin kuin kahdella edelliskaudella. Tästäkin huolimatta hän pyssytti NHL:ssä 20-vuotiaana komeat 30 maalia ja 50 tehopistettä. Tämäkään ei riittänyt monille, vaan hänelle satoi kritiikkiä päivästä toiseen.

– Vaikka Suomessa puhutaan, että mulla oli paska kausi, niin itse en ajattele niin. Mulle tärkeintä on olla parempi pelaaja kuin edellisen kauden päättyessä. Otan mieluummin sen kuin että olisin pysynyt samanlaisena pelaajana ja tehnyt vaikka muutaman maalin enemmän.

– Kausi oli hyvä, vaikka totta kai ihmiset katsovat täällä pelkästään Tulosruudusta ja teksti-tv:stä, ettei tullut pinnoja tänään. Sitä kautta on helppo arvostella, mutta monikaan arvostelijoista ei ole nähnyt yhtään peliäni, Laine täräytti.

LUE MYÖS: Kaapo Kakko -huuma! Rangers-fanit toivottivat suomalaistaiturin äänekkäästi New Yorkiin – video

LUE MYÖS: VIDEO: Näin Rangersin seurajohto reagoi, kun Devils valitsi Hughesin

LUE MYÖS: Vuoden 2020 NHL-draftista povataan huipputasoista – onko tässä Suomen ykkösnimi?

LUE MYÖS: Toimittaja paljastaa: NHL:ssä flopannut Leijonat-puolustaja vaihtamassa seuraa

Lähde: Ilta-Sanomat