Hyökkääjä Jesse Puljujärven ensi kauden osoitteesta käydään tällä hetkellä paljon keskustelua.

Nuoren suomalaishyökkääjän NHL-sopimus on katkolla, eikä Edmonton Oilersissa jatkaminen näytä kovinkaan todennäköiseltä. Kanadalaisseura onkin käynyt monien NHL-seurojen kanssa keskusteluja liittyen Puljujärven mahdolliseen kauppaamiseen. Myös Eurooppaan paluu lienee vaihtoehto.

Nyt Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson on kuitenkin heittänyt ilmoille mielenkiintoisen spekulaation. Toimittajan mukaan Puljujärven voisi kaupata Minnesota Wildiin vaihdossa keskushyökkääjä Joel Eriksson Ekiin.

– EE voisi olla kolmossentteri täällä (Edmontonissa). Molemmat ovat ensimmäisen kierroksen varauksia. Eriksson Ek ja Puljujärvi ovat saalistaneet urallaan 37 tehopistettä. EE pelasi parhaan pelinsä viime kaudella Oilersia vastaan Minnesotassa, Matheson huomauttaa.

Samalla The Hockey Writersin -toimittaja Larry Fisher muistuttaa, että Oilers oli kiinnostunut varaamaan Eriksson Ekin itselleen vuonna 2015, mutta lopulta ruotsalaishyökkääjä päätyi Wildin haaviin. Aiempaakin kiinnostusta on siis ollut.