Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven tilanne on junnannut paikallaan suomalaisen jätettyä taannoin seuralleen siirtopyynnön.

Miehen agentti Markus Lehdon kommenttien perusteella lähtö on kuitenkin lähellä.

– Vaikka Oilersilla on uusi arvostettu GM sekä uusi päävalmentaja, joukkue ympärillä on pitkälti sama kuin viime kaudella. Joskus pelaaja ja joukkue eivät vain sovi toisilleen. Se näyttää olevan tilanne tässä tapauksessa. Ei mitään sen radikaalimpaa, Lehto kommentoi Edmonton Journalille.

Oilersilla on ollut isoja vaikeuksia löytää seuraa tyydyttävää kauppakumppania kolmen kauden aikana vain 17 maalia iskeneen Puljujärven heivaamiseksi toisaalle. Asiaa vaikeuttaa entisestään se, ettei 21-vuotiaalla suomalaishyökkääjällä ole voimassa olevaa pelaajasopimusta nykyisen seuransa kanssa.

LUE MYÖS: Kiekkoraamattu arvioi: tällainen sopimus Montrealin suomalaistähteä odottaa!

LUE MYÖS: NHL-toimittajalta kova väite: ”Toronton megatähti ei halua Kasperi Kapasta vierelleen”