NHL-pomo ylistää hankkimaansa kultaleijonaa: ”Kansainvälinen menestys viime kaudella vain kiihdytti hänen kehitystään”

© Kuva: Getty Images

NHL-maailman armottomuudesta nähtiin myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa jälleen oiva esimerkki, kun Chicago Blackhawks kauppasi yllättäen puolustaja Henri Jokiharjun Buffalo Sabresiin saaden vastineeksi ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylanderin.

Tänä vuonna sekä aikuisten että nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Jokiharju on chicagolaisjoukkueen ykkösvaraus kesältä 2017 ja pelasi päättyneellä kaudella ensimmäiset ottelunsa taalaliigassa summaten 38 ottelussa 12 (0+12) tehopistettä.

20-vuotiaan suomalaispakin kaapannut Sabres-GM Jason Botterill on tuoreesta hankinnasta innoissaan.

– Henri on nuori ja liikkuva puolustaja, joka on osoittanut pystyvänsä kamppailemaan NHL-tasolla. Kansainvälinen menestys viime kaudella vain kiihdytti hänen kehitystään ja olemme innoissamme saadessamme hänet pakistoomme, Botterill hehkutti buffalolaisseuran nettisivulla.

LUE MYÖS: Jättiyllätys: MM-kultasankari Henri Jokiharju kaupattiin NHL:ssä!

Mitä Chicagon seurapomojen päässä liikkuu? Henri Jokiharju Teuvo Teräväisen seuraksi uskomattomalle listalle!