NHL-gooni heitti: Suomalaiset ovat laiskoja öykkäreitä – Rasmus Ristolainen jyrähti vastaan, mutta myöntää: ”Okei, hän oli hieman erilainen”

Otsikoissa viime aikoina runsaasti ollut suomalaistähti Rasmus Ristolainen vieraili puhelimitse entisen pelitoverinsa, ex-NHL-tappelija John Scottin isännöimään Dropping The Gloves -podcastiin.

Sabresin rivessä kaksi kautta yhdessä pelannut kaksikko jutusteli podcastissa mm. mailavarastossa tapahtuneesta kuristus-episodista, Sabresin kesän hankinnoista, uudesta Sabres-päävalmentaja Ralph Kruegerista, kiusallisista siirtohuhuista sekä yleisesti suomalaispelaajista NHL:ssä.

Scottin ja Ristolaisen keskustelu Sabresin tuoreesta hankinnasta Henri Jokiharjusta eskaloitui nopeasti humoristiseksi väittelyksi NHL:n suomalaispelaajista:

Scott: Saitte Sabresiin sen suomalaispojan, ”Jokihahun”?

Ristolainen: En oikeastaan tunne häntä hyvin, koska hän on nuorempi kuin minä. Näin hänet kuitenkin viime MM-kisoissa, kun he pelasivat aika hyvin. On kiva saada lisää suomalaisia joukkueeseen.

Scott: Ei, se ei ole kiva asia. Suomalaispelaajien määrä täytyy aina pitää kurissa. He luovat aina ongelmia – suomalaiset ovat todellisia öykkäreitä.

Ristolainen: Suomalaiset ovat kovia tekemään työtä. Rehellisiä jätkiä. He aina ajattelevat joukkuetta ensin.

Scott: Ovatko he oikeasti? Okei, pelasin muutaman kanssa urani alussa. Ainakin Mikko Koivu ja Antti Miettinen olivat kovia tekemään työtä. Mutta maksimimäärä suomalaisia on ehkä kaksi per joukkue.

Scott: Onko Ville Leino Ruotsista vai Suomesta?

Ristolainen: Hän on Suomesta.

Scott: Okei, se tappaa tämän teorian, sillä hän ei totisesti tykännyt tehdä töitä kovaa.

Ristolainen: Okei, hän oli hieman erilainen, mutta hän auttoi minua paljon NHL:ssä. Pidämme vieläkin yhteyttä. Hän perusti Bille Beino -vaateyrityksen, josta on tullut todella valtava juttu. Se on kasvanut kunnolla.

Scott: No nyt minun pitää saada nopeasti Bille Beino -kamaa. Se rimmaa todella kivasti Ville Leinon nimen kanssa.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!