New York Rangersin varaus Kaapo Kakko aloittaa NHL-uransa syksyllä. Peliyhtiö tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa suomalaisen kultapojun koko kauden pisteistä.

Peliyhtiö ennakoi Kakolle pisterikasta kautta. Jos Kakko tekee pisteitä 60 tai enemmän, saat rahat takaisin kertoimella 1,85. Kerroin on sama, jos Kakko jää 59 pisteeseen tai alle.

Kun raja on asetettu näin korkealle, uskoo peliyhtiö Kakon saavan runsaasti vastuuta jo tulokaskaudellaan. On jopa kaavailtu, että Kakko voisi ainakin aloittaa kauden NY Rangersin ykkösketjussa.

Jos Kakko pääsee pelaamaan megahankinta Artemi Panarinin ja ruotsalaissentteri Mika Zibanejadin rinnalla, syntyy pisteitä takuuvarmasti. Sen lisäksi Kakolle pedataan paikkaa ykkösylivoimasta.

Kakko taistelee tulevalla kaudella parhaan tulokkaan Calder-kisan voitosta yhdessä Jack Hughesin kanssa. Hughesin pisteistä voi myös lyödä vetoa. Jos Hughes tekee 62 pistettä tai enemmän, saat rahat takaisin kertoimella 1,85.

Näin peliyhtiö ennakoi, että Hughesilla on aavistuksen enemmän potentiaalia pisteiden tekemiseen kuin suomalaisella. Alkava kausi kuitenkin vasta näyttää todelliset voimasuhteet.

Lyö vetoa Kaapo Kakon NHL-pisteistä näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat 100% talletusbonuksen 100€ asti).
3. Löydät pistevedot täältä ja sitten vain kauden alkua odottamaan!