Ylistävä arvio: Jesse Puljujärvi iskee NHL-kriitikoille jauhot suuhun – ”Väläytellyt hyökkäyspään nerouttaan”

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvi kuuluu tulevan NHL-kauden läpimurtopelaajiin, arvioi perinteinen kiekkomedia The Hockey News.

Aikanaan kiekkoraamatun lempinimen saanut kiekkojätti nostaa esille viisi rajoitettua agenttia, jotka ovat valmiit alkavalla kaudella lopulliseen NHL-läpimurtoon. Puljujärven nimi nousee listalle – ehkä jopa hieman yllättäen.

Nuori suomalainen on ollut tovin jo lähtökuopissa Edmonton Oilersissa. Rooli on vain pienentynyt kolmen vuoden aikana – sen myötä hyökkääjän leiri on vaatinut jo siirtoa muualle.

– Oletko kyllästynyt kuulemaan tästä kaverista taas? Puljujärven nimi on ollut esillä siitä lähtien, kun kävi selväksi, ettei hommasta tulisi koskaan mitään Edmontonissa. 21-vuotiaana hän on nuori kaveri, joka on väläytellyt NHL:ssä hyökkäyspään nerouttaan, The Hockey News kirjoittaa.

Mediajätti uskoo, että Oilers kauppaa suomalaisen vielä kesän aikana muualle. Se avaa suomalaiselle kaivatun mahdollisuuden NHL-jäillä.

– Hän kaipaa tuoreen alun kehittää peliään. Nostaa tasaisuuttaan ja nousta kärkiketjujen pelaajaksi. Edmontonin oletetaan kauppaavan suomalainen – se avaa hänelle näytönpaikan muistuttaa, miksi hän oli niin himoittu nimi kesällä 2016.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.