Venäjän maajoukkueen KHL-supertähti Nikita Gusev ja Vegas Golden Knights ovat neuvotelleet läpi kesän NHL-sopimuksesta, mutta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen.

Golden Knights olisi raporttien mukaan valmis tarjoamaan kahden miljoonan dollarin vuosipalkkaa, kun taas Gusevin leirissä halutaan neljän miljoonan dollarin tilipussia.

Gusevin nimi on pyörinyt läpi kesän siirtohuhuissa, eikä venäläishyökkääjän agentti Juri Nikolajev lähde kieltämään muiden NHL-seurojen yhteydenottoja.

– Vegas ei ole vieläkään kaupannut Gusevia toiseen NHL-seuraan, vaikka tiedän, että he ovat saaneet tarjouksia. Pidän jatkuvasti yhteyttä seuraan ja edustan Nikitaa Pohjois-Amerikassa. Nikita toivoo tietenkin pysyvänsä Vegasissa. Nyt pallo on heidän puolellaan, Nikolajev kertoi Championatin haastattelussa.

Nikolajevin mukaan Gusev olisi valmis tekemään täyskäännöksen NHL-unelman suhteen, jos sopimustilanteeseen ei ala tulla ratkaisua.

– Pietarin SKA omistaa Gusevin KHL-oikeudet. Meillä on tietty aikaraja, jonka umpeuduttua joudumme pakottamaan asioiden tapahtumista neuvottelemalla SKA:n kanssa sopimuksesta, Nikolajev uhkaa.