Yllättävä arvio: Jesse Puljujärven NHL-siirto väärä ratkaisu – ”Saattaa olla seuraava iso virhe”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin suomalaislupaus Jesse Puljujärven kannattaisi jäädä sittenkin tuttuun NHL-seuraan, ehdottaa kokenut NHL-toimittaja Jouni Nieminen.

Edmontonista käsin pitkään mediatöitä tehnyt suomalaiskirjoittaja käy läpi Oilersin tilannetta tuoreessa blogissaan. Esille nousee mörköhyökkääjä Milan Lucicin myynti.

Uudistunut joukkue saattaisi olla myös Puljujärven uralle tervetullut piristysruiske. Suomalaislupauksen leiri on ilmoittanut aiemmin, ettei hyökkääjä jatka enää Oilersissa – kävi miten kävi.

Niemisen mukaan päätös saattaa olla virhe. NHL-siirron sijaan voikin olla, että juuri nyt Edmontonista löytyisi yllättävä paikka iskeä näytöt tiskiin.

– Oilersin hyökkäyksen muutokset saavat miettimään, että Edmontonin jättäminen saattaa olla seuraava iso virhe Jesse Puljujärven uralla. Nyt jos koskaan olisi tarjolla hyviä mahdollisuuksia laidalla. Uusi GM, uusi valmentaja, Nieminen kirjoittaa NordicBetin NHL-blogissa.

Lucicin kauppaaminen Calgaryyn oli myös muuten Edmontonilta mainio ratkaisu. Isokokoisen hyökkääjän sijaan seura sai rivehinsä James Nealin. Nieminen uskoo, että seura voitti vaihtokaupassa, vaikka tuoreella hankinnalla on on allaan vaikea kausi.

– James Neal osaa laukoa kiekkoa. Kovaa, nopeasti ja tarkasti. Suoraan syötöstä, mistä asennosta tahansa. Joesakicmäistä käsien taitoa. Hän ei pelkää tiukkoja ratkaisutilanteita. Kuvitelkaamme hänet Connor McDavidin viereen. Tai jopa Ryan Nugent-Hopkinsin viereen. Nuge saattoi viimeinkin saada vierelleen kunnollisen laiturin. Tai Leon Draisaitlin viereen.

LUE MYÖS: 17-vuotias superlupaus johtaa ykkösketjua – tältä näyttää Nuorten Leijonien tuoreet kokoonpanot

LUE MYÖS: Winnipeg tukalassa tilanteessa: näin paljon seuralla on varaa maksaa Patrik Laineelle!

LUE MYÖS: Kiekkoherkkua ilmaiseksi! Nuoret Leijonat palaa kaukaloon kovalla nipulla – katso ottelu tästä


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!