New York Rangers kuului päättyneellä kaudella NHL:n pohjakastiin. Ensi kaudeksi joukkueen odotetaan kuitenkin nostavan profiiliaan huippulupaustensa ja uusien hankintojen avulla.

Seura lähtee silti ensi kauteen yhtä isoa nimeä heikompana. Rangers on nimittäin ostanut ulos puolustajatähden Kevin Shattenkirkin sopimuksen. Kiekollisen pakin sopimusta oli jäljellä kaksi kautta. Vuosipalkaltaan sopimus oli 6,65 miljoonaa dollaria.

Shattenkirk siirtyi seuraan kaudeksi 2017-18. 30-vuotias puolustaja ei ollut menneellä kaudella parhaimmillaan, ja kiekollinen pakki sai 71 ottelussa aikaiseksi ainoastaan 28 tehopistettä. Tehotilastokin jäi 15 astetta pakkaselle.

Vielä edellisellä kaudella Shattenkirk paukutti 46 ottelussa tehot 5+18=23. Pitkälle uralle mahtuu useita erinomaisia sesonkeja, joten yhden floppikauden jälkeen sopimuksen ulos ostaminen ei kieli kärsivällisyydestä Rangersin osalta.