Pelicans sai mainion avauksen kiekkokaudelleen, kun se voitti perjantaina Raumalla pelatun Pitsiturnauksen jo toisena vuonna peräkkäin.

Lahtelaiset onnistuivat turnauksessa laajalla rintamalla ja päävalmentaja Ville Nieminen olikin näkemäänsä erittäin tyytyväinen.

– Täällä ladataan aina kaikki peliin. Onnistumisten kautta saimme pelaamisen riemua. Pelillisesti pelasimme vaistonvaraisesti ja luontaisesti, mutta ennen kaikkea yhdessä. Kaukalossa oli paljon puhetta, se toi läsnäoloa. Kaikkea sellaisia hyvän joukkueen merkkejä. Ja ennen kaikkea peli-ilo, se oli päivän sana, Nieminen hehkutti lahtelaisjoukkueen nettisivulla.

Kokenut kiekkomies muistutti kuitenkin raskaan päivän realiteeteista. Pelicans pelasi päivän mittaan peräti neljä kamppailua. Vaikka ottelut eivät täysimittaisia olleetkaan, joudutaan tiukka kuorma ottamaan huomioon jatkoa suunniteltaessa.

– Seuraavat päivät eivät tule olemaan helppoja. Pelaajat ovat olleet kovilla, eivät toki ihan fyysisen suorituskyvyn äärirajoilla kuitenkaan. Turnaus oli kova, ja meidän täytyy ensi keskivikkoon asti miettiä uudelleen harjoituksen rasitusta ja rytmitystä, Nieminen päätti.