Mestikseen nousseen Kajaanin Hokin virallisilla kotisivuilla kirjoitettiin sympaattisesta tarinasta. Joukkueen pelaajat saattoivat kesälaitumilta palanneita oppilaita kouluteille.

Kajaanilaispelaajista lapsia olivat saattamassa Jarkko Harjula, Tuomas Komulainen, Christoffer Seppelin, Tomi Rautio, Riku Korhonen, Markus Still, Eetu Martikainen ja Tommi Klemetti.

– Monelle koulunsa aloittavalle tämä on jännä päivä, eikä huomiokyky ole välttämättä parhaimmillaan. Halusimme muistuttaa koululaisia siitä, mikä on turvallinen tapa liikkua koulumatkalla, Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen sanoi.

Seminaarin koulun rehtori Sari Moilanen oli innoissaan Hokin tarjoamasta avusta.

– Pelaajat olivat meille suuri apu ja heidän läsnäolo rauhoitti lähialueen liikennettä. Koululaisten kannalta oli tärkeää, että ensimmäisenä koulupäivänä oli paikalla opettajien lisäksi muitakin aikuisia muistuttamassa turvallisesta koulutiestä.