Leijonien maailmanmestaripakki nähdään pitkästä aikaa kaukalossa – edellisestä kamppailusta lähes 11 kuukautta!

© Kuva: Ilari Isotalo

Viikko sitten Raumalla kauden avanneen Pitsiturnauksen voittaneella Pelicansilla on perjantaina edessään harjoituskauden ensimmäinen täysimittainen taisto, kun Hämeenlinnassa pelattavassa ottelussa vastaan asettuu KHL-joukkue Sibir Novosibirsk.

Pitsiturnauksessa lahtelaisryhmä oli vielä liikkeellä melko nuorella miehistöllä, mutta nyt askiin hyppäävät seuran nettisivujen mukaan myös kokeneemmat pelurit, kun kokoonpanosta löytyvät muun muassa Vuoden 2011 maailmanmestari Topi Jaakola (arkistokuvassa), Miihkali Teppo, Jesse Mankinen, Aleksi Mustonen, Juhamatti Aaltonen ja Antti Tyrväinen.

35-vuotias Jaakola uhkuu varmasti pelihaluja, sillä puolustaja pelasi viime kaudella edustamansa TPS:n paidassa loukkaantumisen vuoksi ainoastaan Liiga-kauden avauksessa HPK:ta vastaan 14.syyskuuta 2018, eli edellisestä kamppailusta on aikaa lähes 11 kuukautta.

Kiekko putoaa Hämeenlinnassa pelattavassa ottelussa jäähän perjantaina jo kello 14.00.