Hyökkääjä Sami Sandell sai viime kesänä sopimuksen HC Davosiin, muttei kerennyt pelaamaan joukkueen riveissä yhtäkään sarjaottelua.

Vakavista takaiskuista urallaan kärsinyt hyökkääjä loukkaantui harjoituskaudella, jonka jälkeen miestä odotti polvileikkaus. Kuntoutuminen onkin sujunut hyvin, mutta tositoimiin on vielä pitkästi matkaa.

− En tiedä, voiko sitä jääharjoitteluksikaan kutsua. Olen käynyt vain kokeilemassa, vieläkö pysyn jäällä pystyssä. Vielä en voi oikein kunnolla luistellakaan. Toistaiseksi en ole saanut mitään arviota kuntoutumisesta. Aika näyttää, Sandell kommentoi Jatkoajalle.

Samalla kokenut keskushyökkääjä kertoi, että hän tähtää yhä ammattilaiskentille. Hokkareita mies ei ole valmis lyömään naulaan.

− Päätin, että haluan pelata vielä. Teen kaikkeni sen eteen, että pystyisin vielä pelaamaan, Sandell sanoi.