Paljastus: Englannin kielen opettelu ei maistu, Jesse Puljujärvi sanoi Oilersin tarjoukselle ”ei kiitos” – ”Hän vähät välitti niistä”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvellä on ollut lyhyen NHL-uran aikana tunnetusti vaikeuksia englannin kielen kanssa.

Nyt Edmonton Journal -lehden toimittaja Kurt Leavins on saanut tietoonsa, että Puljujärvellä ei olisi ollut ainakaan liikaa haluja opetella englannin kieltä, vaikka Oilers tarjosi tähän mahdollisuuden.

– Puljujärvi sanoi juuri tv-haastattelussa, että hän haluaisi oppia englantia paremmin, ja tämä on ollut yksi niistä pienistä asioista, joka on mennyt pieleen hänen NHL-uransa alussa. Puljujärveä kaduttaa todennäköisesti se, että hän ei koskaan käyttänyt hyödyksi Oilersin tarjoamia englannin kielen tunteja. NHL:ssä raportoitiin jo aikaisemmin, että Oilers ei olisi tarjonnut ollenkaan kursseja Puljujärvelle, mutta tämä ei ole ollenkaan totta. Ymmärrykseni mukaan, Puljujärvi oli tietoinen Oilersin tarjoamista englannin kielen kursseista, mutta hän vähät välitti niistä, Leavins paljasti.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.