Uusi kansallissankari? Marko Anttila ällistelee tulikuumaa Teemu Pukkia: ”Upeaa seurata”

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Leijonissa koko kasan huulille noussut Marko Anttila antaa mielellään parrasvalon ja kansallissankarin tittelin eteenpäin jalkapallokentiltä tutulle Teemu Pukille.

Jalkapallokentillä hurmaava Pukki on varastanut huomion sekä Englannissa että Suomessa. Norwich City FC:n hyökkääjä on täräyttänyt kahdessa ensimmäisessä Valioliigan pelissään hurjat neljä maalia.

Alku on ollut mykistävä. Ei ole ihme, että Pukista puhutaan yli lajirajojen. Kevään MM-kisoissa maaleillaan hurmannut Anttila jakaa mielellään kansallissankarinsa tittelin jalkapallotähdelle.

– Ehkä hän tekee kuitenkin enemmän maaleja kuin neljä (Anttilan oma maalimäärä MM-kisoissa). Nyt on saman verran kasassa, Anttila naureskelee Leijonat.comille.

– Sitä on upeaa seurata. Olen katsonut molemmat pelit, hän on kyllä kuuma kaveri. Näkee, että itseluottamus on korkealla. Se tatsi maalintekoon on syvällä selkäytimessä.

Joskus varsinkin fanien joukossa on rakenneltu erikoista jalkapallo vastaan jääkiekko -väittelyä. Urheilutähdet usein kuitenkin seuraavat muita lajeja usein laajastikin. Pukin otteita on tarkkailtu aktiivisesti myös Jokereissa. Suomalainen maalitykin temput ällistyttävät KHL-ryhmässä.

– Ollaan seurattu ja keskustelu joukkueessa. Sen verran harvinaisia suomalaisten maalit ovat Valioliigassa. Se taso, jolla hän pelaa on sen verran korkea, että kyllä siitä vielä puhetta riittää.

Loppuun kevennys: Kumpi tekee tulevalla kaudella enemmän maaleja, Anttila vai Pukki?

– Kyllä se taisto taitaa mennä hänelle. Hänellä on ollut sen verran rakettimainen alku jo. Saanut hyvin kaulaa siinä suhteessa. Maalitykki on maalitykki, Anttila naureskelee.

Miten Anttilan kesä on mennyt MM-kullan jälkeen? Lue hyökkääjän haastattelu myöhemmin Leijonat.comista!

LUE MYÖS: Kiinnostava vahvistus! Miss Suomi Alina Voronkova hyppää mukaan kiekkolähetyksiin

LUE MYÖS: Hitti vai huti? Jokerit paljasti uudistetut pelipaitansa – ”Haluttiin lähteä puhtaalta pöydältä”

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)