Kiinnostava vahvistus! Miss Suomi Alina Voronkova hyppää mukaan kiekkolähetyksiin

HELSINKI. Viasat paljastaa palkanneensa alkavan KHL-kauden kiekkolähetyksiin kiinnostavan nimen, kun Miss Suomi 2018 Alina Voronkova vahvistaa KHL-kiekkolähetyksiä.

Mediayhtiö tiedotti Jokereiden mediapäivän yhteydessä uusista asiantuntijoistaan. Kommentaattoreina lähetyksissä jatkavat tutut asiantuntijat Jukka JalonenEsa Pirnes ja Antti-Jussi Niemi. Suomenkielisistä selostuksista vastaavat Antti MäkinenTero Kainulainen sekä Nuutti Vihtilä.

Studiossa hommaa juontaa tuttuun tapaan Iiro Harjula. Hänen ohellaan hommaa hoitaa myös Tuomas Meling, joka on Viasatin katsojille tuttu lukuisista urheilulähetyksistä viime vuosilta.

Voronkovalle on kaavailtu roolia venäläisten pelaajien ja seurojen kuulumisten avaajana. Hän taitaa venäjän kielen – sen ohella myös eri maiden kiekkokulttuuri on hänelle tuttua.

– Hän on hyvä lisä porukkaamme. Hän osaa venäjää täydellisesti, kiekkoselostaja Mäkinen kehuu.

Tuore vahvistus odottaa myös itse kiekkohommiin pääsyä. Voronkova on päässyt seuraamaan läheltä pelaajan arkea hyvinkin läheltä.

– Mieheni (Joonas Hurri) kautta olen päässyt tutustumaan jääkiekon kiehtovaan maailmaan eri puolilla maailmaa kuten Ruotsissa, Kiinassa, Venäjällä, Japanissa, Tanskassa sekä tietenkin Suomessa.

LUE MYÖS: Hitti vai huti? Jokerit paljasti uudistetut pelipaitansa – ”Haluttiin lähteä puhtaalta pöydältä”

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.